Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Bruma, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre’de oynanan 3 hazırlık maçında da gol atmayı başardı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 10 Temmuz’dan bu yana İsviçre’de çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bu süre zarfından 3 hazırlık maçı yaptı. Geçtiğimiz sezonu İspanyol ekibi Real Sociedad’da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki genç yıldız Bruma, yeni sezon öncesi sarı-kırmızılıların oynadığı 3 hazırlık maçında da gol atmayı başardı.
İlk hazırlık maçında Thun karşısına çıkan Aslan, sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Takımının tek golünü atan Portekizli yıldız, oynadığı oyunla da taraftarları adeta büyüledi. İsviçre’nin Biel kentinde bulunan Tissot Arena’da gerçekleşen 2016 Uhren Kupası’na katılan Galatasaray, burada ilk maçında Zürih’i 3-0 ile geçmeyi başardı. Zorlu Zürih maçında da etkili bir performans ortaya koyan Portekizli yıldız, Zürih kalelerini de havalandırdı.
2016 Uhren Kupası son maçında Young Boys karşısına çıkan sarı-kırmızılılarda Bruma yine performansı ile göz doldurdu. 1-1 sona eren Young Boys maçında da son iki maçlık performansından ödün vermeyen Portekizli yıldız, ilk yarıda özellikle kanatlardan aldığı topları ileriye taşıyarak ve adam eksilterek Young Boys defansına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 14. dakikasında sol kanattan aldığı topu ceza sahası çizgisi üzerine getiren Bruma, çok şık bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı. Maç boyunca etkili oyununu sürdüren ve 91. dakika Endoğan’a yerini bırakan Portekizli yıldız, bu sezon Galatasaray’ın oynadığı 3 maçta da gol atmayı başardı. Bruma’ya taraftarlar da tezahüratlarıyla büyük ilgi gösterdi.
Öte yandan Bruma, Young Boys maç sonrası yapılan oylama sonucu maçın adamı seçildi.