Türkiye Kupası G Grubu 6. ve son hafta maçında İzmir ekibi FBM Makina Balçova Yaşam Spor'u 3-1 mağlup ederek bir üst tura çıkan Galatasaray'da Eskişehirspor ile oynanacak Süper Lig maçının hazırlıkları başladı.

Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Balçova Yaşamspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular, günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirirken, Diğer oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ana bölümünde oyuncuların taktik çalışma gerçekleştirdiği açıklandı. Antrenmanın, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandığı da belirtildi.

Sarı kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop, günü tedaviyle geçirdi. Semih Kaya, tedavisinin ardından düz koşulara başlarken, Burak Yılmaz ise takımdan ayrı dayanıklılık ve sprint çalışması yaptı. Tedavisi tamamlanan Aydın Yılmaz'ın ise kondisyoner ekibiyle birlikte takımdan ayrı bir çalışma yaptığı açıklandı.

Bu arada Galatasaray'ın antrenmanını Ülker Elit Futbol Köyü öğrencileri de takip etti. Genç futbolcu adayları, Galatasaraylı yıldızlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Galatasaray Futbol Takımı, Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 14.00'te yapacağı antrenmanla devam edecek.