Yeni sezona İsviçre’de hazırlanan Galatasaray, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sarı-kırmızılıların antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’nin Gwatt bölgesinde sürdüren sarı-kırmızılılarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah saatlerinde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde düz koşu ile antrenmana başlayan Galatasaraylı futbolcular, daha sonra gruplara ayrılarak ayak tenisi oynadı. Her takımın birbiriyle mücadele ettiği turnuvada lig usulü benimsenirken ilk beş maçta dörder galibiyet elde eden iki takım finalde karşılaştı. Oldukça neşeli geçen ayak tenisinde Wesley Sneijder’in takımı şampiyon oldu. Çalışma sonrası Hollandalı yıldızın sevinci ise görülmeye değerdi. Sneijder’in takımının kazanmasıyla yıldız oyuncu saha kenarında bulunan hortum ile havaya su sıkarak büyük sevinç yaşadı.
Öte yandan Galatasaray’da antrenmana katılmayan yeni transfer Serdar Aziz’in, daha önce planlandığı şekilde sahaya dönüş programı kapsamında çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Sarı-kırmızılılar, Uhren Kupası kapsamında ikinci maçını yarın TSİ 20,30’da Young Boys ile Tissot Arena’da oynayacak.