Galatasaray'ın genç oyuncuları Koray Günter ve Sinan Gümüş, Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle döneceklerini belirtirken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na da övgüler yağıdırdılar.

Kulüp televizyonuna Eskişehirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Sinan Gümüş, Türkiye Kupası maçında Balçova Yaşamspor'a attığı golle ilgili soruya verdiği cevapta, "Balçova maçında gol attığım için çok mutluydum. A Takım’daki ilk maçımdı ve golümü atmıştım. Hayal gibiydi. Oyuna girmeden önce de, Koray bana gol atacağımı söyledi. Ben de sevincimi O’nunla paylaştı." dedi.

İlk başta U21 Takımı’yla maçlara çıktığını belirten, Sinan Gümüş, o maçların kendisi için çok yararlı olduğunu, gelişimi açısından önemli olduğunu da belirterek, Eskişehirspor maçıyla ilgili de, "Eskişehir’e kazanmak için gideceğiz. Şampiyonluk yolunda 3 puan bizim için çok önemli. Herkes başarıya konsantre oldu. Kendimize inanıyoruz." yorumunu yaptı.

Koray Günter ise yaptığı açıklamada, "Sinan da herkes gibi çok çalışıyordu. Ben biliyordum oynayınca başarılı olacağını. Çok iyi çalışıyordu, Prandelli döneminde fazla şans bulamamıştı. Hamza Hoca şans verdi ve golünü attı. Ben de çok mutlu oldum." dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle takıma coşku geldiğini de belirten Koray Günter, "Herkes kendini göstermek istedi. Hoca herkesi yakından tanıyor, hem de lige. Bizim neler yapacaklarımızı biliyor. Bizim tek yapmamız gereken çok çalışmak. Genç oyuncular olarak çok çalışmalıyız. Bize şans geldiği için çok mutluyuz." diyerek, şunları söyledi:

"Daha çok gelişmem gerekiyor. Kimse mükemmel değildir. Her zaman gelişime açık olmalıyız. Bugüne kadar çok önemli hocalarla çalıştım. Hepsinden farklı şeyler öğrendim. Umarım bir gün ben de kulübün efsaneleri arasına girerim. Elimden gelen her şeyi yapıyorum, çok çalışıyorum. Eskişehirspor maçı bizim için çok önemli, üç puan bizim elimizde. İyi oynarsak maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Yolumuza devam ediyoruz."