Gelecek sezon sonunda kontratı bitecek olan 32 yaşındaki yıldıza yeni sözleşme önerilecek.Takımdaki gençlere profesyonellik dersi veren ve ağabeylik yapan üçüncü kaptanın, futbolu G.Saray’da noktalaması için tüm imkanlar seferber edilecek. 

G.Saray’ın emektar isimlerinden biri Hakan Balta… Teknik direktör kim olursa olsun görev verildiğinde elinden gelenin fazlasını yapan tecrübeli oyuncu, son olarak G.Antep maçında sahneye çıkmıştı. Şampiyonluk yolunda 85. dakikada attığı golle takımına hayat veren Hakan’a yönetimden de jest geldi. Antep mücadelesinden sonra 32 yaşındaki yıldızı özel olarak tebrik eden SarıKırmızılı kurmayların asıl planı Hakan’la nikah tazelemek…
Yönetim tecrübeli futbolcu ile  masaya oturmayı planlıyor hakan balta ise  şartların sağlanması  sonunda  ömür boyu  Galatasaray külübüne  hizmet vermekten gurur duyacağını söyledi..

YENİ YÖNETİME RAPOR

Gelecek sezon sonunda kontratı bitecek Balta’yı bırakmaya niyetli olmayan SarıKırmızılı kurmaylar, yeni sözleşme için hazırlıklara başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu; geleceği belirsiz olsa da 23 Mayıs’ta göreve gelecek yeni başkan ve yönetime, sözleşme uzatılması gereken oyuncular konusunda bir rapor sunacak. Bu dosyada kritik gollerin adamı Hakan Balta da olacak. Aile yaşantısı ve efendi kişiliği ile gençlere örnek olan Hakan’ın futbolu Sarı-Kırmızılı forma altında bırakması için tüm imkanlar seferber edilecek.