Sezon sonuna kadar hem Galatasaray'ı hem de A Milli Takım'ı çalıştıracak olan Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın akşam idmanından önce önemli açıklamalar yaptı.

"Galatasaray'ı terk etmek olmaz. Aslolan Galatasaray, var olan Türkiye'dir" diyen Terim, Milli Takım'daki yardımcısının Hamza Hamzaoğlu olacağını söyledi.

İŞTE TERİM'İN AÇIKLAMALARI:

"Ben Galatasaray taraftarlarına bir söz verdim. Bu sözde kesinlikle sapma olamaz. Galatasaray benim ailemdir. Aileyi terk etmek olmaz. Aslolan Galatasaray, var olan Türkiye'dir. Galatasaray benim yuvam, sözleşme süresi önemli değil."

"Milli dava birisine nasip olmuşsa 'Hayır' diyemez. Milli Takım'ın iyi olması için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ve bir de açık artırmaları bırakalım. '1 yıl 3 yıl' bunlardan vazgeçelim. Mayıs ayına kadar bedelsiz olarak çalışacağım."

"Bazı konuları ben de okuyor ve izliyorum. Özellikle futbol kamuoyunun bu konudaki hassasiyeti çok normal. Milli Takım konusunda adaletli olacağımdan kimsenin şuphesi olmasın. Özellikle son günlerde 3 konuşacaksam 1 konuşuyorum. Tartıyorum, dikkatli olmaya çalışıyorum. Ağzımdan çıkanın nereye gideceğini takip ediyorum. Herkesin bu konuda hassas olması gerektiğini söylüyorum. Benim resmimi koyup masa başında yorum yapmak ahlaki değil. Herkesten aynı özeni bekliyorum. Ben ne diyorsam öyle oldu. Mayıs ayına kadar Milli Takım'ın başında olacağım."

"Herkes rahat olsun. Biz çalışmaktan ve risk almaktan yılmadık. Fikirlerde incitme ve acıtma yoksa sorun da yoktur. Ama benim gösterdiğim özeni üslup olarak gösterirlerse memnun olurum."

"Milli Takım'daki yardımcım Hamza Hamzaoğlu olacak. Aynen benim gibi Akhisar Belediyespor'u çalıştırmaya devam edecek."

"Elmander'e vefa borcumuz var. Onu hep beraber yolcu edeceğiz. Transfer girişimlerimiz var. Sadece Elmander değil başka gelişmeler de olabilir. Galatasaray eksiğini, fazlasını tarttı ve karar verdi."

"Geçmişte ne dediysem bir gram şaşma yoktur. Burası benim yuvamdır. Ben de o seyircilere söz verdim ve tuttum. Orada bir oynama olması mümkün değil."

Kaynak: Habertürk