Galatasaray son dakika transfer gelişmeleri ile eksiklerini tamamlamaya çalışıyor. Forvet hattını zenginleştirmek isteyen yönetim İzlandalı forvet Sigthorsson’u İstanbul’a getirme planı yapıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim hem Sneijder’in yakın arkadaşı olan hem de Riekerink’in eski öğrencisi olan Nigel De Jong’un Aslan olmasına sayılı saatler kaldı. Galatasaray içerisinde gelişen transfer hareketlerini haberimizden takip edebilirsiniz.
FORVET ZENGİNLEŞİYOR: SIGTHORSSON!

Galatasaray, daha önce de yakından ilgilendiği İzlandalı futbolcu Sigthorsson ile anlaşmaya vardı. Hamza Hamzaoğlu'nun da sarı-kırmızılı takımı çalıştırdığı dönemde istediği Sigthorsson ile anlaşmaya vardı. Profesyonel kariyerine Hollanda'nın AZ Alkmaar ekibinde başlayan Sigthorsson, 2011 yılında 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Ajax'a transfer olmuştu. Ajax'ta 4 sezon forma giyen İzlandalı forvet geçtiğimiz yıl 3,8 milyon Euro karşılığında Fransa'nın Nantes kulübüne katılmıştı. Bu sezon Fransa Ligue 1'de 2 kez forma giyen Sigthorsson, henüz gol atamadı. İzlandalı oyuncu geçtiğimiz sezon çıktığı 29 karşılaşmada 4 gol kaydetti.

İzlanda Milli Takımı'nda da görev yapan Sigthorsson, milli takımla çıktığı 44 resmi karşılaşmada 22 gole imza attı. Sigthorsson'un kariyerine 3 Hollanda Ligi şampiyonluğu ve bir de Hollanda Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Ağabeyi de futbolcu

Sigthorsson'un ağabeyi Andri Sigthorsson da futbolcuydu. Şimdi 39 yaşında olan ve futbol kariyerini sonlandıran Andri Sigthorsson, Molde ve Salzburg takımlarının formasını giymişti.

ASLAN’IN YENİ MELOSU: DE JONG!

Galatasaray son dakika hamlesi ile bir dünya yıldızını daha renklerine bağladı. Sarı-Kırmızılı ekip, Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong'u İstanbul'a getiriyor. Son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray, Amerikan futbol ligi MLS'te Los Angeles Galaxy'de forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong'la anlaşmaya vardı. Sağlık kontrolleri için İstanbul'a getirilen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Cheickh Tiote'nin dizinde rastlanan problem sonrası De Jong'un menajeri Rodger Linse ile temas kuran Sarı-Kırmızılılar, daha önce sağlanan prensip anlaşmasını resmiyete döktü. Galatasaray Yönetimi, menajer Linse'ten De Jong'la birlikte zaman kaybetmeden İstanbul'a gelmelerini talep etti.
De Jong ve menajerinin yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul'da olmaları bekleniyor. Hollandalı yıldızın zaman kaybetmeden sağlık kontrolünden geçeceği, herhangi bir soruna rastlanmadığı takdirde resmi imzaların atılacağı öğrenildi. (Fanatik)