Hurriyet Gazetesi Spor Yazarı İsmail Er'İn babası Mehmet Ali Er son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Mehmet Ali Er'in cenazesi, Bayrampaşa Merkez Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bursa'nın İnegöl ilçesi Çitli Köyü'ne götürüldü.

İstanbul - Bayrampaşa Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına Beşiktaşlı bazı yöneticiler, Beşiktaş'ın eski yıldız oyuncuları Feyyaz Uçar, Gökhan Keskin, Ali Gültiken ile Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Tayfur Havutçu, Galatasaray ve Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu Tanju Çolak ve futbol dünyasından bir çok isim ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÜSTAD BEDİÜZZAMAN'IN TALEBESİ FIRINCI DA CENAZEYE KATILDI

Bu arada emekli müezzin olan ve cenazesinin kaldırıldığı Bayrampaşa Merkez Camii'nde uzun yıllar görev de yapan Mehmet Ali Er'in yakın arkadaşları da cenaze namazına iştirak etti.

Cami avlusunu dolduran merhum Er'in yakınları arasında bulunan ve kendisini çok sevdiğini söyleyen Bediüzzaman Said Nursi'nin yaşayan talebelerinden Mehmet Fırıncı da Mehmet Ali Er'i çok sevdiğini yakın arkadaşı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Merhum Mehmet Ali hocayı çok severdim. Onun sabah namazında ezan okumaya yetişemeyen müezzinlerin camilerine gidip ezan okumasıyla hatırlıyorum. Emekli olduğu ve alakası da olmadığı halde, ezan okumaya yetişemeyen müezzinlerin camilerinde gidip ezan okurdu. Bu hareketi çok şâyân-ı tebrikti, çok severdim onu. Allah rahmet eylesin."