FIBA Avrupa Kupası 1. Tur G Grubu’nun 4. maçında Gaziantep Basketbol, yarın evinde ağırlayacağı Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Petrolina AEK karşısında galibiyet arıyor.
Spor Toto Basketbol Ligi’nde aradığını bulamayan ve 5 haftadır galibiyete hasret olan Gaziantep Basketbol, FIBA Avrupa Kupası 1. Tur G Grubu’nun 4. maçında yarın evinde ağırlayacağı Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Petrolina AEK karşısında galibiyet arıyor. Grupta rakibiyle daha önce oynadığı maçı 93-86 yenen kırmızı-siyahlı ekip, evindeki mücadelen galibiyet ile ayrıldığı takdirde G Grubu’nda bir üst tura çıkma adına önemli bir adım atmış olacak. Gaziantep Basketbol, G Grubu’nda 3 maçta 2 galibiyet alırken, 1 mağlubiyet ile grupta averajla 2. sırada bulunuyor. Şahinbey Karataş Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
Haislip dışında eksik yok
Gaziantep basketbol’da bu maç öncesi, yeni sezonda kadrosuna kattığı Marcus Haislip sakatlığı nedeniyle bu önemli maçta sahadaki yerini alamayacak. Takıma geldiği günden bu yana sakatlıklar ile boğuşan 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Gaziantep Basketbol ile henüz resmi maçlarda boy gösteremedi.