Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 3-3 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçı sonrası hakemden yakındı.

Adana Demirspor taraftarlarının hakemden dert yanması gerektiğini söyleyen Kutlu, özellikle maçın ilk yarısı için Demirspor’un hakemi sarıp sarmalaması gerektiğini belirtti.

Hakemin 3 penaltıdan sadece birini verdiğini iddia eden Kutlu, “Bunlardan bir tanesi kırmızı kart-penaltıydı. Yediğimiz üçüncü golün başlangıcı Timur’un pozisyonu ofsayt, daha sonra Hurşut üçüncü golü attı. Oyun içinde Ben Yahıa’ya yapılan fauller var, ilk yediğimiz golün başlangıcı yine fauldü. Bence haksız tepki gösteriyorlar, tepki göstermesi gereken bir taraf varsa Büyükşehir Belediyespor’dur.” dedi.

Oyuncularını tebrik eden Kutlu, oyun olarak bu ligin üstünde bir oyun ortaya koyduklarını vurguladı. Deplasmanda, bu kadar taraftar önünde, şampiyonluğa oynayan bir takımın karşısında ancak bu kadar güzel oynanabileceğini dile getiren Kutlu, “Play-off şansımız, umudumuz devam ettikçe biz kovalayacağız. Bu çocuklar bu takımı ligin 8. haftasında 4 puanla ve sonuncu durumda aldılar, play-off’u söylenebilir duruma getirdiler. Play-off şansımız matematiksel olarak devam ettikçe biz bu işi kovalayacağız. Geçen hafta Samsunspor maçında oyun olarak yine bundan geriye oyun oynamadık. Ama iki tane duran toptan geriye düştük. Şanssız bir maçtı bizim için.” ifadelerini kullandı.