Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Hakemler: Hakan Ceylan, Ata Yıldırım, Seyfettin Ünal
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: Mahmut Bezgin, Josef Çınar, Ali Tandoğan (Dk. 87 Armand Deumi Tchani) , Erkam Reşmen, Ufuk Budak, Ouissem Ben Yahia, Erdal Güneş (Dk. 80 Mehmet Nas), Köksal Yedek, Umut Sönmez (Dk. 66 Salih Sefercik), Alanzinho, Ergin Keleş
Osmanlıspor FK: Ahmet Şahin, Tonia D. Tisdell, Muhammed Bayır, Alp Ergin, Numan Çürüksu, Bakary Soro, Erdal Kılıçaslan (Dk. 46 Serdar Deliktaş), Galip Güzel, Mehmet Yıldız (Dk. 58 Aminu Umar), Ragıp Basdağ, Kerem Şeras (Dk. 46 Muhammet Reis)
Goller: Dk. 43 ve 52 (penaltı) Alanzinho, Dk. 88 Mehmet Nas (Gaziantep Büyükşehir Belediyesi), Dk. 81 Muhammet Reis (Osmanlıspor FK)
Kırmızı kart: Dk. 51 Numan Çürüksu (Osmanlıspor FK)
Sarı kartlar: Erkam Reşmen (Gaziantep Büyükşehir Belediyesi)

PTT 1. Lig'in 26. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, konuk ettiği ve zirve yarışından yara almadan çıkmak isteyen Osmanlıspor Futbol Kulübü'nü Alanzinho (2) ve Mehmet Nas'ın golleriyle 3-1 mağlup etti.

Konuk Osmanlıspor Futbol Kulübü 51. dakikada penaltıya da neden olan Numan Çürüksu'nun kırmızı kart görmesiyle karşılaşmanın yaklaşık 40 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Ergin Keleş'in bir plase vuruşunda da top uzak direğe çarparak oyun alanına döndü.

Bu sonuçla ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi puanını 35 yaparken, Osmanlıspor Futbol Kulübü ise 44 puanda kaldı.