GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Ligde dün oynanan Karşıyaka maçında 90 dakika görev alan oyuncuların yenilenme hareketleri yaptığı antrenmanda, diğer futbolcular ise dar alanda maç oynadı. 

Teknik direktör Kutlu, idmanda futbolcularla yaptığı konuşmada, son haftalarda alınan galibiyetlerin önemli olduğunu söyledi.

Galibiyetlerin devamını getirmek için herkesin yoğun konsantrasyon içerisinde olmasını isteyen Kutlu, özellikle son 3 haftada oyuna sonradan giren oyuncuların takıma önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Herkesin ligdeki yarışı sonuna kadar kovalamak için çaba göstermesi gerektiğini anlatan Kutlu, "Sakın ola aldığımız galibiyetler bizi yanıltmasın. İşi son maça kadar sıkı tutalım. Bunu başarırsak, hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancım tam" diye konuştu.