GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine demir atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 6 hafta sonra Antalyaspor karşısında aldığı galibiyeti seri haline getirmek istiyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, son olarak PTT 1. Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Altınordu'yu 3-1 yenen mavi-beyazlı ekip, 6 haftadır galibiyete hasret kaldı. Denizlispor ile golsüz, Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak devreyi kapatan Gaziantep ekibi, ikinci yarıda ise puan alamadı.

Albimo Alanyaspor'a 3-0, Boluspor'a 3-1, Kayserispor'a 1-0, Adanaspor'a 3-2 yenilerek ligin dibine demir atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Antalyaspor karşısında aldığı 1-0'lık skorla galibiyet hasretini 6 hafta sonra dindirdi.

Topladığı 23 puanla, sıralamada 14. sıraya yükselen Gaziantep ekibi, galibiyet serisi yakalayıp yeniden hedefine ulaşmak için umutlarını yeşertmek istiyor.

-"Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz"

Teknik direktör Hakan Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un ligde önemli kadroya sahip takımlardan biri olduğunu söyledi.

Kendilerinin ise cezalı oyuncular nedeniyle özellikle defans hattında değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarını ifade eden Kutlu, her şeye rağmen maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirtti.

Altı maçtır galip gelemeyen bir takımda birlik ve beraberliğin kolay sağlanamayacağına işaret eden Kutlu, "Yavaş yavaş iç karışıklıklar oluşmaya başlar ama sağolsun futbolcu arkadaşlarım bunun yerine el birliğini tercih edip galibiyeti getirdiler" dedi.

Antalyaspor karşısında futbolcularının performansından memnun kaldığını dile getiren Kutlu, şöyle konuştu:

"Futbol adına tüm gerekleri yerine getirdiğimizi söyleyebiliriz. Rakibimize çok fazla pozisyon da vermedik. Aslında biraz daha etkili olsak farklı bir skor bile elde edebilirdik. İhtiyacımız olan galibiyeti hakkımızla aldık. Son zamanlarda istenmeyen sonuçlar aldık ama play-off hedefi imkansız değil. Zoru başarmak için galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunun için Antalyaspor galibiyetini bir kenara bırakıp, gelecek haftanın hesaplarını yapmalıyız."

- "Milat olsun"

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz de ihtiyaçları olan galibiyeti aldıklarına işaret ederek, teknik heyeti ve futbolcuları kutladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Antalyaspor karşısında baskılı mücadelesiyle umut vaat ettiğini dile getiren Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Böyle oynamaya devam edersek, galibiyet serisi yakalayabiliriz. Antalyaspor karşısında, daha önceki haftalardaki kötü oyunumuzdan eser yoktu. Kötü günleri unutalım, Antalyaspor maçı milat olsun. İnşallah galibiyet serisi yakalayıp yeniden play-off hattında yerimizi alırız."