GAZİANTEP (AA) - Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son 5 haftadır kazanamıyor.

Son olarak ligin 14. haftasında Altınordu'yu 3-1 yenen Gaziantep temsilcisi, aradan geçen 5 haftada henüz galibiyet alamadı. Sezonun ilk yarısının son 2 maçında önce Denizlispor ile golsüz, Giresunspor ile de 1-1 berabere kalan mavi-beyazlılar, sonraki 3 haftada puan alamadı.

Son olarak lider Kayserispor'a tek golle boyun eğen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 20 puanla 14. sıraya geriledi.

- "Puan kaybına tahammülümüz yok"

Teknik direktör Hakan Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu ve Alanya ekibiyle yaptıkları maçlarda futbol kalitesi anlamında potansiyellerinin gerisinde kaldıklarını söyledi.

Kayserispor karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getiren Kutlu, "İyi oynadık ama bunu skora yansıtamadık. Ne yazık ki iyi oyuna puan verilmiyor" dedi.

Göreve geldiğinde hedeflerini play-off olarak belirlediklerini hatırlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Kaybettiğimiz her maça üzülüyoruz ama geriye bakmanın da pek bir yararı yok. Geçmişten ders çıkarıp, taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz. Son haftalarda düşüş yaşıyoruz ama bu geçici bir durum. İlk 6 hedefimiz sürüyor. Gelecek haftadan itibaren bunun gereklerini yerine getirmeye başlayacağız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Her maç final havasında geçecek."