Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Giresunspor PTT 1. Lig’in 33. haftasında 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından her iki teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu son vuruşlarda başarısız olduklarını söyledi. Özsoylu, en azından 6 net pozisyon ürettiklerini belirterek, “Pozisyonlar olgunlaştırmadan gol vuruşu yapabildik, fakat gol vuruşlarında bir türlü başarılı olamadık. İkinci yarıya onlar biraz daha iyi başladılar. Biz maça 4 as oyuncumuzdan yoksun çıktık. Diğer arkadaşlarda onları aratmadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Netice böyle oldu, onlarda kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. Giresun takımını da kutluyorum” dedi.
Giresun Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, “Sezonun en stratejik maçını oynadık. Tam bir taktik maçıydı. Rakibimiz kazanmak zorundaydı o yüzden ilk yarıda oyunu tutmak durumundaydık. Temkinli olmak zorundaydık, çünkü rakibimiz kazanmak için 2. yarıda önemli bir risk alacaktı. 2. yarı rakip beklediğimiz gibi çıktı çift santrfor oynadılar. Ondan sonra biz de önemli pozisyonlara girdik. Ama maalesef değerlendiremedik, biraz stresten olabilir. İsterdik ki bugün şehrimize garanti etmiş olarak dönelim ama maalesef son haftaya kaldı. İçeride mağlubiyetimiz yok, haftaya seyircilerimizin de desteğiyle kazanacağız. Bize bir hafta daha uyku yok. Haftaya tam bir final haftası olacak” şeklinde konuştu.