PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde oynadığı hazırlık maçında rakibi Kahramanmaraşspor'u 2-0 mağlup etti.

Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçına; Tolga Özgen, Onur Kalafat, İsa Akgöl, Vedat Dudak, Ferdi Coçkun, Serdar Deliktaş, Ali İmren, Sinan Özkan, Kenan Aslanoğlu, Cihan Can, Ferit Cömert ilk on biri ile sahaya çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un rakibi Kahramanmaraşspor ise Ersel Çetinkaya, Mert Estik, Gökhan Durmuş, Erhan Kurt, Serkan Özsoy, Şamil Ünal, Cumhur Yılmaztürk, Şahin Ali Terzi, Adem Aydın, Moustapha Dabo ve Erhan Çelenk on biri ile sahada yer aldı.

Maça en başından beri ağırlığını koyan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 30. dakikada Sinan Özkan'ın şık golü ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın devre arasında yaşanan küfür gerginliğine müdahale eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, rakip takımın bulunduğu türbinlere kadar giderek, taraftarı uyardı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, maça ikinci yarıda dahil olan Konan ile 55. dakikada skoru 2-0'a taşıdı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.