PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup eden Adanaspor'da, teknik direktör Güvenç Kurtar, maçla ilgili söyleyecek pek bir şeyin olmadığını belirterek, "Kafamda Özgecan kardeşimiz var. Buruk bir sevinç yaşadık" dedi.

Kurtar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan'ın maçın önüne geçtiğini ve günlerdir onu düşündüklerini söyledi.

Türkiye'de herkesin konsantrasyonun bu olayda olduğunu ifade eden Kurtar, Aslan'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Karşılaşmayı da değerlendiren Kurtar, şunları kaydetti:

"Futbol adına gerekli şeyleri yapmaya çalıştık. Taktik idmanları yapmıştık ve onları burada uyguladık. Çok iyi bir takım olduk ve iyi bir hava yakaladık. Yönetim ve futbolcularımız, şimdi taraftarla da bütünleşerek iyi bir havaya girdik. Yenseler de yenilseler de ben futbolcularımı seviyorum. Söyleyecek pek bir şey yok, kafamda Özgecan kardeşimiz var. Buruk bir sevinç yaşadık." 

Karşılaşmada hat-trick yapan Adanasporlu Tevfik Altındağ, maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İdmanlarda elimden geleni yapıyorum. Güvenç hocamın bana güvenmesi bir artı oldu. Üç puanı alıp, dinlenmek olmuyor. Haftaya çok önemli bir maçımız var ve Allah'ın izniyle ondan da üç puanla ayrılacağız" dedi.  

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise iki takımı da iyi futbol oynadığı için tebrik etti.

Oyuna iyi başladıklarını ancak bunu sürdüremediklerini anlatan Kutlu, "Öne geçmek için fırsatlar da yakalamıştık ama değerlendiremedik. Rakibimiz bugün çok istekliydi. Kazanmayı çok istediler. İyi oyunumuzu sonuca yansıtamadık. Adanaspor'u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.