GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kentteki hayvancılığı yetiştiricilerine katkı sağlamak için temin edilen yemler, Araban ilçesindeki üreticilere dağıtıldı.

Kaymakam Serhat Karabektaş, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Büyükşehir Belediyesi Tarım Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zeynel Güneş ile çok sayıda davetli ve üreticilerin katıldığı törenle yemler sahiplerine teslim edildi.

Yılmaz, yaptığı konuşmada, Türkiye genelindeki belediyeler içerisinde sadece Gaziantep'te Tarım Daire Başkanlığı bulunduğunu savundu.

Bu birimi kurarken kentteki tarım ve hayvancılığı geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Yılmaz, Araban'da kişi başına 500 kiloram olmak üzere 380 kişiye süt yemi dağıtıldığını vurguladı.

Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ise belediyeciliğin artık sadece yol, su ve altyapı hizmetleri vermekle yeterli olmadığını belirterek, bu bilinçle çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.