Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci maçında Gaziantepspor, sahasında TFF 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik adamları açıklamalarda bulundu.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında Şanlıurfaspor, deplasmanda Gaziantespor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her ne kadar kulvarda baştan itibaren yürümek istemesek de güzel bir galibiyet. Çünkü takımın kendine olan güvenini pekiştirecek bir galibiyet oldu. 2-3 haftadır da bazı saha içindeki taktiklerimizin de devamını getirttikleri bir maç oldu. Oyuncularımı tekrar almış oldukları bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Gaziantepspor cephesi
Gaziantepspor’un Teknik Sorumlusu Tahsin Tam ise, "Son haftalarda ligde aldığımız mağlubiyetlerden dolayı moral bozukluğu yaşıyoruz. Tabi bu da Şanlıurfaspor maçında sahaya yansıdı. Havanın da etkisi ile beraber bir de bireysel hatalardan gol yiyince moral olarak tamamen çöktük. Son zamanlarda en iyi kadroya sahip olmamıza rağmen bir türlü istenen başarıyı sağlayamıyoruz. Bir an evvel toparlanmamız lazım. Hem takım arkadaşlarımız, hem şehir ve yönetim gayret ederek iyi bir yerlere gelecektir" diye konuştu.