Ziraat Türkiye Kupası F Grubunda Nazilli Belediyespor'u 1-0 yenen Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, gruptan çıkmak için hesaplar yapacaklarını söyledi.
Topçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupada ilk galibiyetlerini aldıklarını hatırlattı. 

Gruptan çıkmak için özellikle kendi sahalarında oynayacakları maçları kazanmak zorunda olduklarını belirten Topçu, galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Nazilli Belediyespor gibi ekiplere karşı oynanan maçlarda erken golü bulmaları gerektiğine işaret eden Topçu, "Biz bunu yapamadık. Bundan dolayı rakibin direncini düşürmekte zorlandık. Rakibimizin de pozisyonları vardı ama gülen taraf biz olduk. Kupada devam ediyoruz. Adana ve Trabzon temsilcileriyle maçlarımız var. Gruptan çıkmak için hesaplar yapacağız ve bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü ise bugüne kadar kupada yapılan maçlarda takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getirdi.  

İyi mücadele ettiklerini ifade eden Demirözü, bir türlü sonuca gidemediklerini vurguladı. 

Kupada 1 puanlarının olduğunu hatırlatan Demirözü, "Bugün itibariyle kupadaki bir üst grup iddiamız kaybolmuş gibi görünüyor. Ama önümüzde 2 maç daha var. Onlara da en iyi şekilde hazırlanacağız. Bugünkü maçta her iki takımın da lige odaklandığını düşünüyorum. Bir anlık hatamızdan gol yedik. Gaziantepspor'a bundan sonraki yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.