Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak Gaziantepspor, hazırlık çalışmalarına başladı.

Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen idmanda dün Ziraat Türkiye Kupası kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçta ilk 11'de görev alan sporcular yenilenme hareketleri yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda taktik çalışmaları da yapıldı.

Bu arada akşam saatlerinde karayoluyla Kayseriye gidecek olan kırmızı-siyahlı kafile, bu kentte hazırlık çalışmalarını sürdürecek.

Teknik direktör Buruk, gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma yeni takviyelerin yapıldığını hatırlatarak bu sayede daha güçlü bir takım haline geldiklerini söyledi.

Her maça olduğu gibi Kayseri deplasmanına da galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Buruk, "Rakibimiz bulunduğu konum itibariyle tehlikeli bir ekip. Her an herşey yapabilecek nitelikte olan rakibimize karşı hazırlıklarımızı tamamlayıp çıkacağız" dedi.

Geçen hafta Medicana Sivasspor'a mağlup olduklarını hatırlatan Buruk, Kayseri'den 3 puanla dönmek için mücadele edeceklerini kaydetti.