GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası ve ardından ligde üst üste karşılaşacağı Sivasspor için hazırlıklara başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, ısınma ve esneme egzersizlerinin ardından koordinasyon ve pas çalışmalarıyla devam etti. 

Hafif sakatlıkları bulunan Chico ve Erdem Şen, takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik direktör Buruk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını 24 puanla tamamladıklarını, belirledikleri hedef doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.

 Ziraat Türkiye Kupası ve ligde zorlu bir haftaya girdiklerini ifade eden Buruk, "Hem kupada hem de ligde bu hafta Sivasspor ile oynayacağız. Kupada ve ligde aynı takımla aynı haftada oynamak zor oluyor ama iki maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Buruk, ona göre tedbir alacaklarını vurguladı.

- Transfer çalışmaları

Lige verilen arada Ferhad Ayaz'ı aldıklarını, Vitor'un ise bu gece Gaziantep'e gelerek takıma katılacağını dile getiren Buruk, şöyle devam etti:

"En iyi oyuncuları toplamaya çalışıyoruz. Bazı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Vitor da bu gece gelecek. Yarından itibaren takımla antrenmanlara başlayacak. Forvet hattına takviye düşünüyoruz. Belki bir de kenar oyuncusu olabilir. Transfer yapmak için oyuncu almıyoruz. Gaziantepspor'a yakışır oyuncu almak için uğraşıyoruz."

Oyunculardan Oğuzhan Türk de haftayı Balıkesirspor galibiyetiyle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sivasspor maçına odaklandıklarını aktaran Türk, "Sivasspor ile yapacağımız iki maçtan da galibiyetle ayrılarak hem grupta hem de ligde daha iyi bir yere gelmek istiyoruz" diye konuştu.