GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u konuk edecek Gaziantepspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesislerinde, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde koordinasyon, pas ve taktik çalışmalar yapıldı.

 Antrenmanı, Hatice Karslıgil Ortaokulu öğrencileri de izledi. Buruk ve futbolcularla sohbet eden öğrenciler, antrenman sonrası oyuncular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.

Okan Buruk, gazetecilere, Trabzonspor maçının pazartesi oynanacak olmasından dolayı haftayı fiziksel ve taktiksel anlamda çalışarak geçirdiklerini belirtti.

Futbolcuların istekleri ve antrenmandaki tempolarından memnun olduğunu ifade eden Buruk, şunları söyledi:

"Geçen hafta Kardemir Karabükspor karşısında deplasmanda aldığımız puan da bize olumlu yansıdı. İç sahada kazanamama durumumuzu olumluya çevirmek istiyoruz. Bizim gibi takımların bu haftalarda alacağı puanların ne kadar önemli olduğu ortada. Bir taraftan rakibimizi analiz edip bir taraftan da antrenmanları sürdürüyoruz. Önemli ve iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum."

Buruk, cumartesi ve pazar günü oynanacak maçların sonuçlarını görecek olmalarının, kendileri için avantaj oluşturacağını da sözlerine ekledi.