‘Sponsor Taraftar’ projesi kapsamında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü sezon boyunca en az 15 bin öğrenci ile tribünde yer almayı hedefliyor.
Gaziantepspor yönetimi ‘Sponsor Taraftar’ projesi kapsamında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’yi makamında ziyaret etti. 20 Ekim’de açılması planlanan yeni stada yeni projelerle merhaba demeyi hedefleyen Gaziantepspor yönetimi ve taraftarlar derneği yeni projeler kapsamında ilk ziyaretini İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gerçekleştirdi. Ziyarete Gaziantepspor Asbaşkanları Bülent Konca ile Mehmet Er’in yanı sıra Gaziantepspor Yönetim Kurulu eski üyesi Mehmet Kızıl ve Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu katıldı.
“Öğrenciler ve aileler tribünde olacak”
Gaziantepspor Asbaşkanı Bülent Konca, lise öğrencilerini tribüne çekmek amacıyla destek istediklerini belirterek, “20 Ekim’de açılması planlanan yeni stadımızda şehrimizdeki lise öğrencilerini ve ailelerini tribünlerde görmek için destek istedik. Biz de tribünün birini mektepli tribün olarak öğrencilerimize ayıracağız. Aileler de bu projeye dahil olabilecek kombine yüklemeleri kulübümüz tarafından karşılanacak bu konuda ailelere ve öğrencilere herhangi bir mali yük söz konusu olmayacaktır. Bu şekilde bir birliktelik sağlamayı hedefliyoruz. İl Milli Eğitim Müdürümüz bu konuda destek vereceklerini belirtti. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Cengiz Mete: “15 bin öğrenci tribünde olacak”
Sponsor Taraftar projesinin Gaziantep ve Gaziantepspor adına önemli bir gelişme olduğuna dikkat çeken Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, “Sponsor taraftar projesini biz de Milli Eğitim camiası olarak gönülden destekliyoruz. 20 Ekim’de açılması planlanan stadımızda oynanacak ilk müsabakaya da bütün gençlerimizi davet ediyorum. Yıl boyunca tüm müsabakalarda en az 15 bin öğrenci ile tribünde yer almak istiyoruz. Bu konuda eğitim camiası olarak gerekli desteği vereceğimizi şimdiden ifade etmek istiyorum. Öğrencilerimizin, eğitimli gençlerimizin aileleriyle birlikte statlarda yer alarak sporun ruhunu ve kardeşliğini birebir teneffüs edebilecekleri, yaşayacakları öğreneceklerini düşünüyoruz bu anlamda da gençlerimizi yönlendirmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
“Hemşerilerimizi yeni stada bekliyoruz”
Sponspor Taraftar projesi kapsamında Gaziantepspor Yönetim Kurulu üyeleri ve asbaşkanları ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’yi ziyaret ettiklerini söyleyen Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, “Milli eğitim müdürümüz projemizi desteklemek amacıyla yardımcı olacağını belirtti. Bu işin ilk adımı olarak öncelikle okuldan başlamak istedik. Bu projemizi ilerleyen günlerde şehrimizin tamamına yaymak istiyoruz. Liseli, üniversiteli, esnafı, tüccarı, işçisi, memuru olmak üzere bütün Gaziantep halkını artık Gaziantepspor maçlarında formasıyla bayrağıyla bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Öte yandan Gaziantepspor’un sezon boyunca ‘Taraftar’ yazılı formasıyla maçlara çıkacağı belirtildi. Ziyaretin tamamlanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’ye Taraftar yazılı Gaziantepspor forması hediye edildi.