Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Hakemler: Hakan Ceylan, Mehmet Cem Hanoğlu, Ahmet Şimşek
Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Fernando Marca, Gbenga Arokoyo, Elyasa Süme, Abuda, Erdem Şen, Anton Putsila, John Chibuike (Dk. 41 Orkan Çınar), Daniel Larsson, Muhammet Demir
Mersin İdmanyurdu: Muammer Zülfikar Yıldırım, Serkan Balcı, Gökçek Vederson, Servet Çetin, Loret Sadiku, Abdul Khalili, Eren Tozlu, Murat Ceylan, Oktay Delibalta, Prejuce Nakoulma, Welliton Soares

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. haftasında Gaziantepspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan mücadelenin ilk yarısında iki takımın çabasıda gol getirmedi ve devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

9. dakikada kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gökçek Vederson'un sol ayağıyla kaleye yaptığı sert vuruşta top kaleci Zydrunas Karcemarskas'da kaldı.

11. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Murat Ceylan, önünü boşalttıktan sonra sağ ayağıyla kaleye sert bir şut gönderdi, ancak top kaleci Karcemarskas'ın kontrolünde az farkla dışarıya çıktı.

14. dakikada ev sahibi Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Abuda'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortaya, arka direkte Anton Putsila sol ayağıyla topun gelişine bekletmeden vurdu, ancak kaleci Zülfikar uzanıp topu kornere çeldi ve gole izin vermedi.

31. dakikada sol kanattan gelişen Mersin İdmanyurdu atağında Eren Tozlu'nun kaleye gönderdiği sert şutunda kaleci Zydrunas Karcemarskas meşin yuvarlağı güçlükle çeldi ve gole izin vermedi.

32. dakikada konuk Mersin İdmanyurdu gole çok yaklaştı. Bu dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Prejuce Nakoulma, istediği vuruşu yapamadı, ancak top takım arkadaşı Oktay Delibalta'nın önünde kaldı. Oktay'ın altı pas üzerinden kaleye gönderdiği şutunda kaleci Karcemarskas meşin yuvarlağı ayaklarıyla çıkararak gole izin vermedi.

44. dakikada oyuna yeni giren Orkan Çınar rakip ceza alanına yakın bir noktada topla buluştu, hafif sağ çaprazdan sol ayağıyla kaleye gönderdiği sert şutunda topu direk dibinden kaleci Muammer güçlükle çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde iki takımın çabası da gol getirmeyince devre 0 - 0 berabere tamamlandı.