Bakırköy’de mini olimpiyat heyecanı Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan ödül töreni ile devam etti.

Bakırköy Ligi Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 10 binden fazla örencinin katıldığı ve birçok spor dalında kıyasıya mücadele ettiği yarışlar yapılan ödül töreni ile yerini madalya heyecanına bıraktı. Basketbol, futbol, atletizm, voleybol, yüzme, santranç ve birçok branşta birbirleri ile rekabet eden öğrenciler bugün yapılan tören ile madalyalarına kavuştular.

"İLÇEMİZDE SPORU ÖNEMSİYORUZ"

Ödül töreninde konuşan Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, yaptığı açıklamada, "İlçemizde sporu çok önemsiyoruz. Her yıl büyük bir heyecan ile yaptığımız bu organizasyonu geliştirmeye ve yaşatmaya çalışıyoruz. Ailelerden aldığımız olumlu ve değerli görüşler bizim bu tip organizasyonları yapmamamız konusunda daha fazla motive etmektedir." dedi.

Sporun Bakırköy içinde hayatın ve öğrencilerin bir parçası olması öğrencilerin davranış şekillerinde ve yaşantılarında olumlu gelişmeler göstermesi yaptıkları işin ne kadar doğru olduğunu göstermeye yettiğini belirten Öztürk, çalışmaların ve yapılan çalışmalara desteklerinin süreceğini de sözlerine ekledi.

"OLİMPİYATLARDA BAŞARI İÇİN SPORUN OKULLARDA OLMASI ŞART"

Ödül töreninde konuşan Bakırköy Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Metin Albayrak ise sporun okul döneminde çocukların ve gençlerin hayatının bir parçası haline getirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, şöyle konuştu:

"En büyük eksiklerimizden bir tanesi sporu okul döneminde çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatının bir parçası haline getirememek. Dolayısı ile yaptığımız bu organizasyonu disiplin içinde adeta mini bir olimpiyat havasında geçmesine önem gösteriyoruz. Bu organizasyonlarda başarı elde eden ve çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz."