Turgutluspor’un alt yapısından yetişen genç file bekçisi Fatih Demirlek’e birçok Süper Lig ve PTT 1. Lig takımları talip oldu.
Gelecek için umut veren, birçok kez genç milli takımların formasını giyen yetenekli kalecinin Turgutluspor ile sözleşmesi bitti. 3. ligde kaleyi devralan genç yetenek takımın küme düşmesine engel olamazken akıllarda kalan kurtarışlarıyla büyük takımların ilgisini çekti. Takımın kötü performansına rağmen birçok maçta farklı mağlubiyetlerin alınması önleyen genç file bekçesi kendini heyecanlandıran teklifler aldığını dile getirdi. Ay Yıldızlı formayı 17 kez giyen Fatih Demirlek, kendisine gelen tekliflerdi değerlendiriyor.
"BENİ HEYECANLANDIRAN TAKIMLARDAN TEKLİF ALIYORUM"
Genç ve Yetenekli File bekçisi Fatih Demirlek, “Birçok Süper Lig ve PTT 1. Lig takımından teklif aldığım doğru. Aralarında beni heyecanlandıran takımlar da var. Hem kariyerim hem de kişisel gelişimim için en iyi tercihi yapmaya çalışıyorum. Genç bir futbolcunun ilk hayali alt yapısından yetiştiği takımın profesyonel formasını giymektir. Ben bunu başardım ve Turgutluspor’a hizmet verdim. Üst liglerden teklif alıyorum ve oralarda forma giymek istiyorum. A Milli Takım formasını giymek istiyorum, bunun için çok çalışacağım. Şimdi kariyerimin gidişatını belirleyecek aşamaya geldim ve gelen teklifleri iyi analiz etmek istiyorum. Daha sonra sağlıklı bir değerlendirme yaparak yol haritamı çizeceğim" şeklinde konuştu.
Öte yandan Turgutluspor genç kalecinin transferinden bonservis bedeli olamayacak, sadece 6 yıllık yetiştirme bedeli Turgutluspor’un kasasına girecek.