Bursaspor Kulübü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen 'Onun formasını da sen al' projesine Bursa Valisi Münir Karaloğlu da
500 formayla destek verdi.

Okullarında başarılı olan öğrencilere karne hediyesi olarak verilmesi için başlatılan kampanyaya 500 forma da Valilikten geldi. Düzenlenen törene Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu ile genç timsahlar katıldı. Okullarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla forma alarak kampanyaya destek verdiklerini belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Onun Formasını da Sen Al kampanyası çerçevesinde Bursa valiliği olarak bizde 500 forma ile bu kampanyaya katıldık. Bursa çok göç alan bir şehir. Türkiye'nin tüm illerinden, Kafkasya'dan, Balkanlardan çok sayıda insan bu şehirde yaşıyor. Özellikle göçle gelen çocuklarımızın kentlilik bilincini artırmak, kente olan sevgilerini artırmak ve hem de kentin çok önemli bir marka değeri olan Bursaspor sevgisini artırmak ve çocuklarımızı Bursasporlu yapmak amacıyla bu kampanya düzenlendi." dedi.

Kampanyanın çok yararlı olduğunu belirten Karaloğlu, "Karne döneminde okullarda başarılı olan öğrencilerimize ulaşarak ödüllendirmek istiyoruz. Temenni ediyorum ki şehrimizde ki kurumlarımız, şirketlerimiz bu kampanyaya katılırlar. Bireysel olarak ta forma alıp hediye ederek bu kampanyaya katılabilirler. Yeni Bursasporlu taraftarlarımızı da tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da "Bursaspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu zamanlarda düzenlenen bu kampanya çok anlamlı. Şu ana kadar 719 kişi ve kurum kampanyamıza katıldı. 7 bin 543 forma satıldı. Kampanyamızın sınırı yok. Sezon sonuna kadar devam edecek." dedi.