F.BAHÇE, sistemini iyiden iyiye oturttu. Golü atıp, maçı domine ediyorlar. 1-0 maç içinde hiçbir takıma yetmez ama F.Bahçe’ye yetiyor. Rakibe pozisyon vermediğin sürece sıkıntı yok. Es kaza gol yersen buna da yapacak bir şey yok. 
 
DÜN Fernandao çok çalıştı, golünü de attı ama forvetin dışında da gol atacak isimlere ihtiyaç var. Biz istediğimiz kadar bu takım rakiplerine fark atmalı diyelim, boş.  Bu oyun yapısı artık oyun karakteri oldu. 77’de Pereira ,Volkan ve Ozan’ı alarak skoru rahatlatmak istese de takım bu değişikliğe reaksiyon vermedi.  
 
TOP VERMEDİLER
 
7’DE Nani’nin ortasına Fernandao kafayı vurdu, kaleci Hopf son anda kornere gönderdi. 21’de Uğur frikiği kullandı vuruşu az farkla auta çıktı. 32’de Fernandao sol çaprazdan vurdu, aut. 34’te gol geldi. Markovic sağ çizgiden o kadar güzel orta kesti ki Fernandao’ya sadece kafayla dokunmak kaldı. Bu arada Brezilyalı ligde de ilk deplasman golünü atmış oldu. 
 
İLK yarıdaki gol isteğini ikinci yarıda da sürdüren sarı-lacivertliler önce 67’de Alves’in kornerden gelen topa vurmasıyla pozisyon buldu, kaleciden dönen topu Topal gole çeviremedi. 1 dakika sonra Hasan Ali soldan ortaladı 3 kişiyi geçen topa Fernandao’da dokunamadı. 
 
69’DA sağ çaprazdan Nani’nin ortasına Fernandao vurdu, Hopf çizgiden çıkardı. Soğuk havaya rağmen iki takım da 3 puanı çok istedi. G.Birliği ilk yarıdaki kontratak futbolunu ikinci yarı sürdürebilirdi, ancak F.Bahçe önde oynayıp topu vermeyerek ev sahibi takımı yuvasından çıkarmadı.