Gençlerbirliği futbolcuları Sedat ve Hakan, galibiyeti hak ettiklerini ve bundan sonra rakipleriyle daha zorlu karşılaşmalar oynayacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği’nin kedi sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası gecenin iki başarılı ismi Sedat ve Hakan açıklamalarda bulundu. Mesut Hoca’nın gelmesiyle 4 lig birde kupa maçı oynadıklarını ve mağlup olmadıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Sedat Bayrak, "Maça çıkmadan önce hedefimiz buydu. En azından sahada iyi bir karakter gösterip mağlup olmamaya çalışıyoruz. Futbolda mücadele edince bazı şeyle yerine oturuyor. Maça gelince 1-0’dan sonra 2. golü bulmamız gerekiyordu. Pozisyonlara girdik ama atamadık. Daha sonra gol yedik maç sonuna doğru yine beraberlik golünü yiyebilirdik. İlahi adalete inanıyorum. Futbolda bazı şeyleri düğün yaparsan birlik ve takım olunca sonuç geliyor. Bundan sonra daha çok çalışmalıyız. 5 haftadır hedef takım haline geldik. Rakipler bize karşı daha dikkatli olacak zor maçlar bizi bekliyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Defansın başarılı ismi Hakan Aslantaş ise Fenerbahçe’nin çok iyi bir takım olduğunu belirterek, ‘’Biz takım olarak çok iyi savaştık. Silahlarımız kullandık. Bugün galip geldik. Galibiyeti hak ettik. Son dakikalar geriye çekildik. Fenerbahçe’ye karşı evinde de oynansak bu böyledir. Bu hafta yendik çok mutluyuz.’’ dedi.