Gençlerbirliği kulübün kurulmasında önemli bir yeri bulunan Vehbi Koç, Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği’nde oluşturulan köşe ile unutulmadı.

Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği bünyesinde oluşturdukları köşe ile Vehbi Koç’u unutmadıklarını gösterdiler. Kulübün kurulmasında ve dernek binasının yeri konusunda önemli desteklerde bulunan Vehbi Koç, dernek binasındaki köşesi ile yaşatılmaya devam edilecek.

Köşenin oluşturulmasında büyük emeği olan Gençlerbirliği eski Başkanı Hasan Şengel, Gençlerbirliği’nin bu duruma gelmesinde Vehbi Koç’un katkısının çok büyük olduğunu, Koç’un bağışladığı içinde bulundukları bina ile Gençlerbirliği’nin varlığını devam ettirdiğini söyledi.

Gençlerbirliği üyesi, Akşit Kural ise, Vehbi Koç’un Gençlerbirliği tarihi içerisinde çok önemli bir yeri olduğuna değinerek, "Buna karşı Gençlerbirliği’nin bir vefa duygusunu gerçekleştirmek istedik. Kulüp tarihinde çok önemli bir yere sahip bu mekanda Vehbi Koç’a bir şükran ve teşekkür mahiyetinde böyle bir köşe açıldı." dedi.

Dernek ve Gençlerbirliği olarak bir vefa borçları olduğunu ifade eden Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği Başkanı Cemalettin Sakallıoğlu da, bulundukları mekanın Gençlerbirliği’ne can veren bir mekan olduğunu her zaman Vehbi Koç’u anacaklarını kaydetti.