Sabah yapılan çalışma ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan Gençlerbirliği’nde yeni teknik direktör Stuart William Baxter ve kaleci Per Johannes Hopf, savunma oyuncuları Walid Atta ve Iasmin Latovlevici, orta sahada görev yapan Martin Spelmann ve Panajotis Dimitriadis için imza töreni düzenlendi.

İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı İlhan Cavcav yönetim kurulu üyeleri ve yeni transferler katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Başkan İlhan Cavcav, yeni teknik direktörleri ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını ancak uzun yıllar kendisiyle çalışmak istediklerini söyledi. Baxter ile anlaşmaları sonrası bir çok kişiden olumlu dönüşler aldıklarını dile getiren Başkan Cavcav, şöyle devam etti:

"Kardeşimizi bulduk. Araştırdım ve sordum. Bu hocayı aldım diye torunlarımız ölüsünü öpeyim İstanbul’dan futbolun içinde olan adamlar 'İlhan Bey tebrik ederim çok iyi hoca aldınız' dediler. Ben tanımıyorum kendisini araştırdım baktım. Adam çalıştığı yerlerde şampiyon olmuş kupa almış. Kendinine Gençlerbirliği’ni anlattım. Kendisiyle bir sene değil uzun seneler çalışmak istediğimi anlattım. Neden çok teknik direktör değiştirmemiz gerektiğini arz ettim. Hocamızla yeni bir mukavele yapıyoruz. Yaptığımız mukavele bir yıllık. Daha sonra ki opsiyon bize ait. Çünkü cezai şartlar ödemekten bıktım. Benim için şuan kapalı kutu. Bununla birlikte 5 tane yeni arkadaş aldık."

Teknik direktör Stuart William Baxter ise kendi futbol kültürü ve geçmişi ile Türkiye’ye geldiğini dile getirerek, "En kısa zamanda adapte olmak istiyorum. Buraya başka bir ülkenin futbol kültürünü getirmeye gelmedim. Burada futbolcularımızla birlikte en iyisini yapmaya, kendimizi kanıtlamaya ve takıma gurur verici bir futbol oynatmaya geldim." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardında teknik direktör Stuart William Baxter ile kaleci Per Johannes Hopf, savunma oyuncuları Walid Atta ve Iasmin Latovlevici, orta sahada görev yapan Martin Spelmann ve Panajotis Dimitriadis kendilerini Gençlerbirliği’ne bağlayan sözleşmelere imza attılar.

Daha sonra yeni transferler Başkan İlhan Cavcav ve yöneticilerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.