Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal, kaybederken de birşeyler kazanan takım hüviyetinde olmak istediklerini söyledi.

Gençlerbirliği’nde İrfan Buz’un görevden alınmasının ardından göreve başlayan teknik direktör Mesut Bakkal, takımının başında ilk çalışmasına çıktı. Antrenman öncesi açıklama yapan Bakkal, İrfan Buz’a teşekkür ederek koşan be diri bir takım bıraktığını söyledi. Çok fazla söyleyecek bir şey olmadığını dile getiren Bakkal, "Hemen işe koyulduk. Önümüzde önemli Balıkesirspor maçı var. Bundan sonra her maç önemli. Kalan 6-7 maçımızı kazanmamız lazım. İçeride 7 dışarıda 7 maçımız var. Defansta ve ileride bazı eksikliklerimiz var. Bunları çalışarak gidereceğimizi inanıyorum. Çünkü genç ve dinamik bir takımız. Kaybederken de kazanan bir takım hüviyetimiz olmalı. Bunu için geldim. Herkese hayırlı olsun." dedi.

Öte yandan kırmızı-siyahlılar Balıkesirspor hazırlıklarını soğuk havada yaptığı çalışma ile devam etti. Koşu ile başlayan çalışma yardımcı antrenörler eşliğinde topla ısınma koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 pas çalışmasının yapıldığı günün tek antrenmanı, yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.