GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, takımının yavaş yavaş gerçek gücüne kavuştuğunu söyledi.

Dedas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını biraz geç tamamlamaları nedeniyle sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirtti.

Takıma ve sporculara güvendiklerini anlatan Dedas, "Aslında Avrupa maçları lige daha hazır hale gelmemize de yardımcı oldu. Artık yavaş yavaş gerçek gücümüze kavuşuyoruz. Bundan sonra galibiyet serisini devam ettirip daha iyi yerlere gelmek istiyoruz." diye konuştu.

Dedas, Avrupa ve lig maçlarının peş peşe gelmesi nedeniyle yoğun bir maç trafiğine girdiklerini anımsatarak, kısıtlı sürede bu kadar maç kazanmalarının her galibiyeti daha anlamlı hale getirdiğine işaret etti.

Gaziantep Basketbol, FIBA Erkekler Avrupa Kupası G Grubu'ndaki son 3 maçında Petrolina AEK (80-72), BT Cluj-Napoca (79-72) ve Peja'yı (76-66) yenerek grubu lider tamamlamış, ligde ise Best Balıkesir (88-80) ve TOFAŞ (87-72) galibiyetlerinin ardından lider Banvit'i de 69-60 yenerek 6 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.