CEV Şampiyonlar Ligi Bayanlar B Grubu maçında temsilcimiz VakıfBank kendi sahasında karşılaştığı İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'yı 3-1 mağlup etti.

Galibiyetin ardından düşüncelerini dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "İyi bir takıma karşı galip geldiğimiz için mutluyum. Novara takımı oldukça başarılı ve saygıyı hak eden bir takım. İyi oyunculara ve iyi bir teknik ekibe sahipler. Novara’ya karşı galip gelmek sahada kaliteli voleybol sergilediğimizin kanıtı. Takımımın ortaya koyduğu oyundan dolayı keyifliyim." diye konuştu.

Lonneke Sloetjes ise yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamak bizler için önemliydi. İlk maç olduğu için ilk dakikalara gergin başladığımız için hatalarımız oldu. Sonrasında hatalarımıza son vererek gerçek oyunumuzu oynadık. Bu akşam iyi bir voleybol izlettiğimizi düşünüyorum. Antrenmanda olduğu gibi sahada zevk alıp tutkuyla mücadele ettik. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçım olmasına rağmen heyecanlanmadım ve iyi bir oyun ortaya koymaya çalıştım. Kazandığımız için çok mutluyum." dedi.

VakıfBank, B Grubu ikinci maçında Polonya temsilcisi Atom Trefl SOPOT ile 10 Kasım 2015 tarihinde deplasmanda karşılaşacak.