Giresun Belediyesi 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek A Milli Futbol Takımımıza destek amacıyla klip yaptırdı. Belediyenin sosyal paylaşım hesaplarında yayınlanan klip izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.
Belediyenin Bando Takımı eşliğinde, İtfaiye, Zabıta, Temizlik ve Park Bahçelerde görev yapan 30 personelin görev aldığı klipte, ‘Göğsümüzde ay ve yıldız, Şen olduk biz geliyoruz, Göğü titretir bu şarkımız, 70 milyon söylüyoruz’ sözleri anlam katıyor.
A Milli Futbol Takımımızın Euro 2016’da mücadele edecek olmasının ülkemiz açısından önemine dikkat çeken Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milli takımımızı desteklemek ve milli coşkuyu artırmak istediklerini söyledi.
Kerim Aksu, “Son aylarda ülkemizin yaşadığı terör belasında moral çöküntüsü yaşayan Türk Milletinin birlik ve beraberlik duygularını yükseltmek, moral bulmak amacıyla böyle bir çalışma hazırladık. Klipte belediyemizin farklı bölümlerinde görev yapan personellerimiz sesi ve görüntüsü ile görev aldılar. Giresun olarak milli takımımızın arkasındayız, başarılar diliyoruz” dedi.