PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, deplasmanda karşılaşacakları ve ligin ilk maçına çıkacakları Altınordu hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde Bulancak ilçe stadında son çalışmalarını yapan Yeşil-beyazlı ekip üç puan hedefi ile cuma günü İzmir’e hareket edecek. Giresunspor’da hedef lige üç puan ile başlayarak Giresun’a dönmek.
Takımın son hazırlıklarını izleyen Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk, Pazar akşamı konuk olacakları Altınordu’yu yenerek lige üç puanla başlayacaklarını söyledi.
Altınordu maçının ilk maç olduğunu belirten Pamuk, takımın son hazırlıklarımızı tamamlamak üzere olduğunu ifade etti.
Pamuk, “Cuma günü yola çıkacağız ve inşallah lige iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet ve üç puanı almak istiyoruz” dedi.
Transferde santrafor arayışlarımız artık son aşamasına geldiğini vurgulayan Pamuk, “ Bir kaç oyuncu üzerinde yoğunlaştık. İnşallah en kısa sürede içerisinde yabancı oyuncuyu da kadromuza katacağız. Biraz uzun sürdü bunun farkındayız ama biz iyisini aramak ve bulmak zorundayız. İlgilendiğimiz bazı oyuncuların menajerleri ile ilgili sıkıntılar oldu, bazı oyuncuların özel istekleri oldu. Bunlarla ilgili çalışmalarımız son aşamaya geldi. İnşallah bu hafta içerisinde anlaşmaya vardığımız oyuncu kadromuza dahil olacak ve idmanlara başlayacak” şeklinde konuştu.