TFF 1.Lig ekiplerinden Giresunspor lig başında anlaşamaya varılan Mustafa Kaplan ile dün yolları ayırdı. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yeni teknik adam arayışlarına hız verdiklerini söyledi.
Giresunspor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bozbağ, “Ligin 10. haftası ve teknik direktör değişikliğine gittik. Dün yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda bir kan değişikliğinin, hem kulübe hem de camiaya daha yararlı olacağını düşündük. Giresunspor’a gelirken gösterdiği hassasiyet, fedakarlık ve giderken gösterdiği fedakarlık ile anlayışı için Mustafa Hoca’ya teşekkür ederim” dedi.
“Giresunspor’un parasında gözü olmayan ve bu kulübü sahiplenecek bir teknik adam gelecek” diyen Bozbağ, “Biz Mustafa Hoca’yı çok seviyoruz ama bazen skorlar örtüşmeyince futbolda kaçınılmazdır değişiklikler. Bu da bunlardan bir tanesi. Biliyorum camianın beklentisi var evet, Giresunspor’un yeni teknik direktörü kim olacak? Herkes bu soruyu soruyor. Önce şunu diyeyim; Giresunspor’u kendi kulübü gibi görecek, menfaatleri için çalışacak, Giresunspor’un şartlarına uyacak bir teknik direktör gelecek. Her zaman olduğu gibi bu memlekete yakışacak birini getireceğiz. Gelirken de, giderken de Giresunspor’un parasında gözü olmayan, hak etmediği bir şeyi almayan bir teknik direktörü çok çabuk bir şekilde getireceğiz” ifadelerini kullandı.