PTT 1.lig ekiplerinden Giresunspor ligin 27. Haftasında İzmir deplasmanında karşılaştığı Altınorduspor ‘u müsabakanın 90+3 dakikasında tecrübeli futbolcu Abdulaziz Solmaz’ın attığı gol ile 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasının yolunu tutan Yeşil-Beyazlı ekibi soyunma odasında Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ karşıladı. Futbolcuları ile beraber üç puanın sevincini yaşayan Bozbağ, oyuncuarına birde müjde verdi.
Ligin 26. Haftasında evinde oynadığı Kayseri Erciyespor maçında 3-0’dan 3-3 gelmesiyle takıma bazı cezalar veren yönetim kurulu ve Başkan Mustafa Bozbağ, Altınordu deplasmanında üç puanın hanelerine yazılmasıyla verilen cezaları affetti.
futbolcularına bir teşekkür konuşması yapan Başkan Bozbağ, çok züntülü günler geçirdik. Hak etmediğimiz bir şekilde hep beraber eleştrildiklerini söyledi.
Bozbağ , “Bugün çıktınız hem bizleri hem ailelerinizi hem koskacaman bir şehri mutlu ettiniz. Ben hem şahsım adına hem yönetim kurulumun adına hem de şehrimin adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu galibyet inşallah bir üst ligin başlangıcı olacaktır. Ve bu galibiyetle bütün cezalarınızı affediyorum” dedi.