Gaziantepspor forması giyen Gökhan Süzen, bu hafta karşılaşacakları Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Son haftalarda kötü sonuçlar aldıklarını dile getiren Süzen, "Bu hafta çok zorlu bir maç oynayacağız. Rakip stresli gelecek ama bir o kadar da istekli gelecek. Bizim stressiz olup sakin kalmayı bilip onların o isteğine cevap vermemiz gerekiyor. Benim açımdan da duygusal bir maç olacak." dedi.

Sezon başında Beşiktaş’tan kiralık olarak Gaziantep’e gelen Gökhan Süzen, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçının zorlu geçeceğini söyledi. Kendisi için duygusal maç olacağını ifade eden Süzen, "Son 4 haftadır iyi bir gidişatımız yok. Kendi performansımızın altında oynuyoruz. Daha iyi oynamamız lazım. Bu hafta çok zorlu bir maç oynayacağız. Rakip stresli gelecek ama bir o kadar da istekli gelecek. Bizim stressiz olup sakin kalmayı bilip onların o isteğine cevap vermemiz gerekiyor. En az onlar kadar mücadele etmemiz gerekiyor puan ya da puanlar almak için. Benim açımdan da duygusal bir maç olacak. Sahaya çıktığım andan itibaren kendi takımım için elimden geleni yapacağım. Umarım güzel bir maç olur. İzleyenlere de güzel bir maç izletiriz, kazanan taraf biz oluruz." diye konuştu.

LİGİN 33. HAFTASI ŞAMPİYONU BELİRLEYECEK

Şampiyon olacak takımın ligin 33. haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından belirleneceğine dikkat çeken Süzen, "Üç takım da ciddi gidiyor. Aralarında çok ciddi bir çekişme var. Galatasaray ile Beşiktaş’ın 33. haftada oynayacağı maçın kilit maç olacağını düşünüyorum. O maçtan çıkabilecek bir beraberlikte Fenerbahçe’nin, kazanan tarafın da oradan şampiyon çıkacağını düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.