Milli futbolcu Gökhan Töre'nin vurulduğu bara ait güvenlik kamera görüntüleri yayınlandı. Görüntülere Töre ile yaralanan arkadaşlarının bardan koşarak kaçış anı yansıdı.

Şişli'de bir barda Gökhan Töre'nin de aralarında bulunduğu 6 kişinin silahla yaralanması olayına ilişkin güvenlik kamera görüntüsü yayınlandı. 14 ay önce bir barda meydana gelen olayda havaya ateş açılması üzerine Gökhan Töre'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi, merminin parçalara ayrılması sonucu çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Soruşturma kapsamında 6 ay önce 5 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti. Olayın ise barda masasında oturan kadın ile tartışan Korhan B.'nin havaya 3 el ateş açması üzerine meydana geldiği belirlenmişti. Hakkında dava açılan Korhan B. için İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde arama kararı çıkartılmıştı. Aradan geçen 14 ayın ardından dün Nispetiye Caddesi'nde bir otoparkta yakalanan Korhan B. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde, hakkındaki suçlamaları reddettiğini söyledikten sonra adliyeye sevk edilmişti.

Olayın meydana geldiği bara ait güvenlik kamera görüntüleri yayınlandı. Kayıtta olay sırasında müşterilerin panik anları dikkat çekti. Görüntülerde olay anında önce başka bir yaralı, ardından sırtından yaralanan Gökhan Töre ve diğer müşterilerin barın merdivenlerinden koşarak dışarı kaçışları görüldü.