Pehlivan, ziyarette, öğrencilerin derslerdeki başarıları kadar spor, sanat, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki başarılarını da önemsediğini belirtti.
     Öğrencilerden, gelecekte hangi mesleği icra ederlerse etsinler sporu bir kültür ve yaşam tarzı olarak benimsemelerini isteyen Pehlivan, şunları kaydetti:
     ''Atalarımız 'sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur' demiş. İşte bunun meyvelerini şimdiden toplamaya başladık. Okulun bir takımı olsun diye değil de bir hedef doğrultusunda hareket edildiğinde, başarının da kendiliğinden geldiğini görüyoruz. Sizleri yetiştiren okul müdürü ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum.''
     Kaymakam Pehlivan, okul müdürü Ökkeş Kozludere ve beden eğitimi öğretmenlerinin katıldığı ziyarette, bölge şampiyonasında Kahramanmaraş'ı temsil edecek öğrencilere çeşitli hediyeleri verdi.
    
     -Elbistan'da ''Küçükler Futbol Turnuvası'' sona erdi
    
     Elbistan'da düzenlenen ''Küçükler Futbol Turnuvası'' sona erdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva Pınarbaşı Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
     Üç grupta yapılan turnuvada birinci olan Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu, Özel Yıldız İlköğretim Okulu ve Şeker İlköğretim Okulu'nun, Kahramanmaraş'ta yapılacak final müsabakalarına katılacağı bildirildi.