Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Real Madrid, deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Schalke 04'e 4-3 mağlup olmasına rağmen adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Madrid'de Santiago Bernabéu Stadı'nda oynanan ve Sloven hakem Damir Skomina'nın düdük çaldığı maçta konuk Almanya temsilcisi Schalke 04'ü galibiyete taşıyan golleri 20. dakikada Fuchs, 40 ve 84. dakikalarda Huntelaar ve 57. dakikada da Leroy Sané kaydetti.

Deplasmanda 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Real Madrid'in gollerini ise 25 ve 45. dakikalarda Ronaldo, 53. dakikada da Benzema attı.

PORTO DA BASEL'İ GOLE BOĞDU

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarındanbiri de Portekiz'in Porto şehrinde oynandı. İsviçre temsilcisi Basel'i konuk eden Porto sahadan 4-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Porto'daki Estádio do Dragão Stadı'nda oynanan ve İsveçli hakem Jonas Eriksson'un düdük çaldığı maçta Porto, 1 - 1 biten maçın rövanşında İsviçre temsilcisi Basel'i 4-0 mağlup etti.

Porto'ya çeyrek finali getiren golleri ise 14. dakikada Brahimi, 47. dakikada Herrera, 56. dakikada Casemiro ve 76. dakikada da Aboubakar kaydetti.