PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam ediyor. Kamp çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Forvet hattında transfer yapmak istiyoruz." dedi.

Geçtiğimiz gün birinci etap kampı için Erzurum’a giden Göztepe, burada 15 gün kamp yapacak. 1. Etap kamp çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, şunları söyledi:

"Geçen yıl bize şampiyonluk yaşatan oyuncularımızın birçoğu ve bu yıl kadromuza dahil olan oyuncularla birlikte, çok iyi koşullarda hazırlık dönemine başladık. Kamp dönemine kadar belli bir oyuncu sayısına ulaşmak istiyorduk ve bunu başardık. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlerleyen günlerde transferini gerçekleştireceğimiz oyuncular da kampa katılacaklar. Özellikle forvet hattında transfer yapmak istiyoruz. Göztepe profiline yakışacak az ama öz oyuncu almak istiyoruz. Geçen yıl yakaladığımız ivmeyi bu yıl da sürdürmek istiyoruz. Başarımızda bize müthiş destek veren, bunu futbolculuk dönemimden de iyi bildiğim taraftarımıza teşekkür ediyor ve bu yılda kazanacağımız zaferlerde büyük paya sahip olacaklarına inanıyorum."