1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYIAD) başkan adaylarından Mesut Geniş, basın mensupları ile bir araya geldi. Projelerini anlatan Geniş, amatörlere destek olacaklarını söyledi.

Başkan adaylarından Mesut Geniş, yönetimindeki Kayhan Çolakel ile birlikte bugün Florya'da basın mensuplarıyla biraraya gelerek projelerinden bahsetti. Amaçlarının kulübün geçtiği dar boğazdan kurtulması için var güçleriyle savaşmak olarak niteleyen Geniş, "Kulüp ile sürekli bir iletişim içinde olacağız. Kulübümüzün eksiklerini kapatacağız. En büyük hizmetimiz ise amatör sporlara yapacağımız katkı olacak. Basketbol, voleybol, yüzme, kürek gibi kulübe büyük mali külfet getiren branşlarda kendimizi hissetireceğiz." şeklinde konuştu.

Çalışma programlarını da açıklayan Mesut Geniş, "Arena Beaco ile teknolojik reklam, Galatasaray müzesinin dijitalleştirilmesi, GS Storel'lar için etkinlikler, Galatasaray'a bağlı eğitim kurumları için takip uygulaması gibi bir çok yenilik getireceğiz." vaatlerinde bulundu.