Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, ligde öncelikli hedeflerinin kümede kalmak olduğunu söyleyerek,Ancak 1,5 puan ortalamasını tutturduğumuz süreçte küme düşme tehlikesi yaşamadan hedefimize ulaşacağımızı biliyoruz ve bunu arzu ediyoruz dedi.
Gül, sakatlıkları nedeniyle Ahmet Şahin, Tanase ve Ermin Zec’ten yoksun çıktıkları Gaziantepspor maçından, dört hafta aradan sonra üç puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Ligde öncelikli hedeflerinin kümede kalmak olduğunu da belirten Tolga Gül, “Ancak 1,5 puan ortalamasını tutturduğumuzda küme düşme tehlikesi yaşamadan hedefimize ulaşacağımızı biliyoruz ve bunu arzu ediyoruz.Bu bağlamda ligin 12. haftası itibariyle aşağı yukarı hedeflediğimiz puanda olduğumuzu söyleyebiliriz. Önümüzde zorlu Osmanlıspor maçı var. Osmanlıspor maçında omzundaki sakatlık nedeniyle takım kaptanı ve kaleci Ahmet Şahin ligin ilk yarısını kapattı. Tanase ve Ermin Zec’i sağlık heyetimiz maça yetiştirmeye çalışıyor. Oynadıkları futbol ve gösterdikleri mücadele ile futbol kamuoyunun takdirini kazanan iki takımın hafta sonundaki mücadelesi futbolseverlere keyif vereceğini düşünüyorum” dedi.
(YE-SK-S)