Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat arasındaki gerilim tırmanıyor. "Gültekin Gencer, kulübe makarna alamaz" diyen Özat'a sert cevap veren Başkan Gencer, "Özat, bunları gelsin yüzüme söylesin." dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Elazığspor arasında 25 Ocak Pazar günü oynanan ve Antalyaspor'un 2-1 kazandığı maçta ortaya çıkan gerilim artarak devam ediyor. Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın her fırsatta eleştiri yağmuruna tuttuğu Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalya'da özel bir kanalda yayınlanan 'Kale Çizgisi' programına telefonla katılarak sert açıklamalarda bulundu. Gencer, genç teknik adamın "Gültekin Gencer, kulübe makarna alamaz" şeklinde yaptığı açıklamaya sert cevap verdi. Özat'ın, "Mehmet Aygün olmasa Gültekin Gencer, kulübe makarna alamaz" sözlerine karşılık veren Gencer, "Ümit Özat, bizim kulübü bu kadar iyi biliyorsa, gelsin bunları yüzüme söylesin. Bunları konuşmak bile istemiyorum." dedi.

Ümit Özat'ın, "Gültekin Gencer kulübü küme düşürdü, bu lekesini temizlesin" sözlerine de cevap veren Gencer, "Kendi kulübü geçen yıl hangi ligdeydi, başkanı geçen yıl hangi ligdeydi, takımı hangi lige düşürmüş, önce bunları bir düşünsün. Bir şeyler söylerken, başkalarına laf atarken, oldukları konumları da gözden geçirmeleri lazım. Bu durum bir acizliktir." diye belirtti.

Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz'in kendisinin yakın bir arkadaşı olduğunu da vurgulayan Gencer, Ümit Özat için kendisinden özür dilediğini söyledi. Başkan Gencer, kulübün de Özat'a ceza vermesini beklediğini, ancak bunun olmadığını da sözlerine ekledi.