Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Oldukça iyi taraftarımız vardı, bu ambiansın devam etmesini istiyorum. Kaybettiğimiz için onlardan özür diliyoruz." dedi.

Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçın değerlendirmesini yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Oldukça iyi taraftarımız vardı, bu ambiansın devam etmesini istiyorum. Kaybettiğimiz için onlardan özür diliyoruz. Yediğimiz golde kadar Fenerbahçe'nin pozisyonu yoktu. Bakambu'nun kaptırdığı topla Fenerbahçe'nin hızlı çıkmasıyla gol attılar. Beraberliğe razı olarak gelen Fenerbahçe'ye karşı oynadık. İkinci yarıda da Fenerbahçe'nin Emenike dışında pozisyonu yoktu. Bizim ise 5-6 pozisyonumuz vardı. 6-3 de olabilirdi. Bugün gol yemeden kazanmamız gerekiyordu ama golden sonra gollü de kazanabilirdik. Oyuncularımız eleştirmiyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Olumsuz olarak görmüyorum ama kaybettiğimiz için avantaj Fenerbahçe'de görünüyor. İkinci maçta bunu tersine çevirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

'O KADAR BÜYÜK HATALAR GÖRDÜM Kİ BU HAKEM EN İYİSİ'

Güneş, Bursapor'da kalıp kalmayacağı ve hakemlerle ilgili düşüncesinin sorulması üzerine, "Kalma işi ayrı bir şey. İşimizi iyi yapmamız önemli. Taraftarımızın Volkan ile ilgili o tezahüratı yapmasını doğru bulmuyorum. Kim olursa olsun, kendimize yapılmasını istemediğimizin başkasına yapılmasını da istememeliyiz. Ama oyuncuların da dikkatli davranması gerekiyor. Hakeme gelince. Hakemlerin o kadar hatası olsun. Eğemen'in faul alması ilk yarıda. O kadar ufak tefek hataları önemsemiyoruz. O kadar büyük hatalar gördüm ki bu hakem en iyisi diyebilirim." değerlendirmesini yaptı.