Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada hakemlerle ilgili, "Konuşmanın anlamı yok, faydası yok. Bu böyle devam edecek gibi görünüyor. İnşallah sezon sonuna doğru daha ayıp şeyler olmaz." dedi.

Kendi sahalarında mutlaka kazanmak istedikleri bir maç oynadıklarını ve bunu başaramadıklarını belirten Şenol Güneş, "Kendi sahamızda mutlaka kazanmak istiyorduk. O niyetle sahaya çıktık. Pozisyonda bulduk, gol de bulduk. Pozisyon da verdik. İlk yarı oyunu kopartabilirdik. İkinci yarı iyi başladık, pozisyonlar bulduk ama gol yedik. Yediğimiz gol sonrası, rakibe oyunu verdik. Penaltı pozisyonu oyunu koparttı zaten. Bugün kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettik. Bizim oyun kontrolümüz düşündüğümüzün altında olması sebebiyle 2 puan kaybettik. Oyuncularımı 10 kişi kalmaların rağmen mücadeleleri için tebrik ediyorum. Taraftarlarımız açısından özür diliyoruz, üzgünüz." diye konuştu.

Takımda son haftalarda düşüş olduğu yönündeki eleştiriye de Güneş, "2 maçta bir puan aldık, bu açıdan düşüş var. Oyun olarak da akıcılık olarak, tempo olarak üst seviyede değiliz." karşılığını verdi.

"UMARIM DAHA AYIP ŞEYLER OLMAZ"

Güneş, hakemle ilgili bir soruya ise "Hakem ile ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum. Konuşmanın anlamı yok, faydası yok. Bu böyle devam edecek gibi görünüyor. İnşallah sezon sonuna doğru daha ayıp şeyler olmaz." şeklinde cevap verdi.

Volkan Şen'in oyundan alınınca kulübe yerine doğrudan soyunma odasına gitmesi konusunda ise "Volka'nın çıkarken kulübeye girmesi gerekiyordu ama herhalde üzgündü içeri gitti. Doğru değildi, kulübeye gelmesi gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

"ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN YAPTIM"

Şenol Güneş, bir gazetecinin, 'Son dakikalarda iki oyuncu değiştirmenizin anlamı neydi?' şeklindeki soruya ise "Zaman geçirmek için yaptım. Zaten 10 kişi olmamıza rağmen oyun disiplini iyiydi, 1-1 olmasına 10 kişi olmamıza rağmen oyun disiplini iyiydi, sistemi bozmak istemedim. Son dakikalarda oyuna aldım. Mahzuru yok değil mi değişikliğin." diye cevap verdi.