Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Akhisar Belediyespor'un yıldız futbolcusu Güray Vural, Sarı-kırmızılı ekibe transfer iddiaları hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Henüz kendisine bir teklif gelmediğini belirten 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, büyük takıma gitme hayali olduğunu ve bu takımın Galatasaray olmasını çok istediğini belirtti.

Şu anda Akhisar Belediyespor'un sözleşmeli futbolcusu olduğu için kulübün menfaatlerine göre hareket etmek durumunda olduğunu belirten Güray, kulübüne para kazandırmak zorunda olduğunu ve iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray forması giymeyi çok istediğini belirtti.

Galatasaray forma rekabetine de hazır olduğunu belirten Güray Vural, kendine çok güvendiğini ve Sarı-kırmızılı takım içindeki yıldızlarla beraber çok daha iyi performans göstereceğine emin olduğunu açıkladı.

Hamza Hamzaoğlu’nun, Denizlispor ve Akhisar Belediyespor’da beraber çalıştığı Güray, sol bek, sol ön ve sağ kanatta forma giyebiliyor. Bu nedenle Hamza hocayla çalıştığı dönemlerde takımın vazgeçilmez isimlerinden biriydi.